XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://bidhuan.id/apotek/34301/kimia-farma-adakan-lomba-foto-dan-video-sosmed-berhadiah-jutaan-rupiah/20%Monthly2015-12-31 14:49
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34287/keren-ini-foto-dan-video-replika-menara-eiffel-dari-bambu-di-tasikmalaya/20%Monthly2016-01-06 05:00
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34281/ngeri-kisah-penumpang-lion-air-kembali-mendarat-karena-pesawat-rusak/20%Monthly2016-01-07 11:06
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34269/miris-menunggu-aktivasi-kartu-bpjs-pasien-kanker-tumor-meninggal/20%Monthly2015-12-28 22:50
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34264/akibat-selfie-ini-video-jembatan-gantung-roboh-di-hutan-kota-langsa/20%Monthly2015-12-27 09:37
https://bidhuan.id/kuliner-dan-traveling/34256/ini-fasilitas-unik-di-bandara-taoyuan-taiwan-yang-bikin-betah-transit/20%Monthly2015-12-26 00:05
https://bidhuan.id/ngakak/34246/heboh-ketika-mamah-dedeh-sebut-mulan-jamela-haram-banyak-alasan/20%Monthly2015-12-25 16:21
https://bidhuan.id/jepang/34239/kereta-cepat-shinkansen-jadi-solusi-jitu-kejar-jadwal-pesawat-terbang/20%Monthly2016-01-07 11:06
https://bidhuan.id/kuliner-dan-traveling/34229/di-bandara-taoyuan-taiwan-terdapat-3-tempat-ibadah-berdampingan/20%Monthly2015-12-25 23:47
https://bidhuan.id/apoteker-edukasi/34185/kocak-meme-sekolah-dan-kuliah-farmasi-yang-susahnya-minta-ampun/20%Monthly2015-12-24 12:20
https://bidhuan.id/ngakak/34179/lagi-ngetrend-meme-bijak-tapi-dibuat-ngawur-bijakchallenge/20%Monthly2016-01-08 08:18
https://bidhuan.id/internet/34172/modus-penipuan-baru-toko-online-incar-para-hijabers/20%Monthly2015-12-24 11:49
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34160/kembali-heboh-muncul-video-lempar-barang-jne-padahal-video-lama/20%Monthly2015-12-23 15:12
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34118/video-parodi-ahok-gua-sih-nyantai-aja-perlihatkan-ahok-sebenarnya/20%Monthly2015-12-23 08:48
https://bidhuan.id/dunia/34112/ucapan-selamat-miss-colombia-di-instagramnya-membuat-haru/20%Monthly2015-12-23 02:45
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/34108/inilah-jadwal-resmi-semifinal-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-23 00:00
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/34103/klarifikasi-jne-tentang-video-viral-karyawannya-melempar-barang/20%Monthly2015-12-23 14:11
https://bidhuan.id/dunia/34059/ini-ternyata-penyebab-mc-salah-sebut-juara-miss-universe-2015/20%Monthly2015-12-22 13:42
https://bidhuan.id/ngakak/34035/meme-hari-ibu-sindiran-untuk-netizen-yang-suka-update-status/20%Monthly2015-12-22 06:15
https://bidhuan.id/ngakak/34019/mc-salah-sebut-beredar-meme-lucu-miss-universe-2015/20%Monthly2015-12-22 13:43
https://bidhuan.id/apoteker-edukasi/33980/kumpulan-poster-pesan-apoteker-tentang-obat-yang-wajib-diketahui-publik/20%Monthly2015-12-21 11:53
https://bidhuan.id/profil-tim/33976/keren-foto-dan-video-koreografi-bcs-di-laga-pss-sleman-vs-bali-united/20%Monthly2015-12-21 11:57
https://bidhuan.id/dunia/33960/kasihan-video-detik-detik-mc-salah-sebut-juara-miss-universe-2015/20%Monthly2015-12-22 13:43
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33953/komentar-lucu-netizen-ketika-metromini-mogok-massal/20%Monthly2015-12-21 03:14
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/33948/video-gol-perdana-ryuji-utomo-di-liga-bahrain-banjir-pujian/20%Monthly2015-12-21 02:45
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33921/susunan-pemain-dan-live-streaming-persija-vs-semen-padang/20%Monthly2015-12-20 13:06
https://bidhuan.id/sepakbola-dunia/33907/live-streaming-barcelona-vs-river-plate-final-piala-dunia-antar-klub-2015/20%Monthly2015-12-20 10:59
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33891/selain-loloskan-mitra-kukar-ke-semifinal-patrick-cruz-pimpin-top-skorer/20%Monthly2015-12-20 12:12
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33876/canggihnya-spesifikasi-dan-fitur-pesawat-t-50-golden-eagle/20%Monthly2016-01-07 11:07
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33873/inilah-foto-dan-identitas-korban-pilot-t-50-yang-jatuh-di-yogya/20%Monthly2015-12-20 09:14
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33861/foto-video-dan-kronologi-tragedi-pesawat-t-50-tni-au-jatuh-di-yogyakarta/20%Monthly2016-01-07 11:07
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33850/ketikar-mobil-polisi-parkir-di-trotoar-netizen-mulai-bereaksi/20%Monthly2015-12-20 04:07
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33844/video-petugas-bandara-soetta-tarik-pajak-hampir-6-juta-heboh-di-sosmed-2/20%Monthly2015-12-20 10:46
https://bidhuan.id/ngakak/33815/pasti-ngakak-video-jalals-pura-pura-lempar-bom-jadi-teroris/20%Monthly2015-12-19 14:16
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33808/susunan-pemain-dan-live-streaming-arema-vs-surabaya-united/20%Monthly2015-12-19 12:28
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33801/sering-blunder-kali-ini-galih-sudaryono-jadi-bintang-tundukan-persipura/20%Monthly2015-12-19 10:47
https://bidhuan.id/piala-bhayangkara/33792/jadwal-turnamen-pra-musim-2016-setelah-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2016-03-07 22:12
https://bidhuan.id/profil-tim/33779/meme-dan-ucapan-belasungkawa-dari-netizen-mengalir/20%Monthly2015-12-19 06:25
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33771/menpora-ucapkan-belasungkawa-pasca-bentrokan-bonek-dan-aremania/20%Monthly2015-12-19 08:34
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33764/foto-dan-kronologi-tewasnya-2-suporter-arema-pasca-bentrok-dengan-bonek/20%Monthly2015-12-19 14:46
https://bidhuan.id/kisruh-sepakbola/33745/kompetisi-tidak-jalan-menpora-salahkan-klub-isl/20%Monthly2015-12-19 00:18
https://bidhuan.id/apotek/33731/begini-kondisi-apotek-padma-tempat-mantu-presiden-cek-kehamilan/20%Monthly2015-12-18 14:14
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33723/arema-miliki-motivasi-tinggi-jelang-melawan-surabaya-united/20%Monthly2015-12-18 13:10
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33719/jelang-laga-persipura-vs-pbfc-begini-cara-unik-latihan-kedua-tim/20%Monthly2015-12-18 12:56
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33714/saham-blue-bird-naik-pasca-go-jek-dilarang-apakah-strategi-ketua-organda/20%Monthly2015-12-18 08:26
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33707/kemenhub-larang-go-jek-sehari-kemudian-batalkan-aturan/20%Monthly2015-12-18 05:34
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33700/ojek-dan-taksi-online-dilarang-netizen-buat-petisi-cabut-larangan/20%Monthly2015-12-18 02:09
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33691/kemarin-di-undang-istana-kok-go-jek-dan-sejenisnya-dilarang-sekarang/20%Monthly2015-12-18 02:08
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33683/ditulis-ongen-nikita-pudjiastuti-menteri-susi-sebut-ongen-membencinya/20%Monthly2015-12-17 12:09
https://bidhuan.id/film/33678/memalukan-indonesia-diketahui-dunia-membajak-film-star-wars/20%Monthly2015-12-17 09:14
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33661/ini-cuitan-pembelaan-ongen-seorang-doktor-yang-terjerat-uu-ite/20%Monthly2015-12-17 06:52
https://bidhuan.id/beasiswa-pendidikan/33645/insentif-publikasi-ilmiah-lpdp-bisa-untuk-bagian-tesis-atau-desertasi/20%Monthly2015-12-17 00:44
https://bidhuan.id/beasiswa-pendidikan/33640/manfaatkan-3-program-beasiswa-dari-dikti-siapapun-bisa-kuliah/20%Monthly2015-12-17 00:28
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33631/ini-komentar-politikus-tentang-mundurnya-setya-novanto/20%Monthly2015-12-17 00:08
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33649/mirip-peristiwa-g-30-s-polisi-tangkap-pemilik-akun-diduga-hina-jokowi/20%Monthly2015-12-17 07:07
https://bidhuan.id/ngakak/33599/meme-anak-kost-ketika-tanggal-tua-bikin-ngakak/20%Monthly2015-12-16 10:13
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33591/beberapa-skenario-tim-lolos-semifinal-dari-grup-d-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-20 15:06
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33561/mengaku-kaya-dan-mencerca-miskiners-akun-facebook-ini-buat-heboh/20%Monthly2015-12-16 01:11
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33554/netizen-buat-petisi-untuk-tangkap-penghina-presiden-jokowi/20%Monthly2015-12-15 14:07
https://bidhuan.id/dunia/33550/ajaib-video-pesepeda-tertabrak-kereta-api-cepat-tetapi-selamat/20%Monthly2015-12-15 13:24
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33541/jelang-laga-melawan-persija-beredar-meme-ps-tni/20%Monthly2015-12-15 09:38
https://bidhuan.id/film/33522/inilah-foto-dan-video-gala-premier-star-wars-force-awakens/20%Monthly2015-12-15 05:36
https://bidhuan.id/ngakak/33508/lucunya-ekpresi-ridwan-kamil-ketika-cemburu-sampai-minta-satpol-pp/20%Monthly2015-12-15 05:00
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33581/jadwal-dan-daftar-tim-yang-lolos-semifinal-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-22 23:43
https://bidhuan.id/apoteker-edukasi/33491/begini-cara-polisi-jebloskan-pemilik-apotek-ke-penjara/20%Monthly2015-12-14 12:12
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33485/roy-suryo-aneh-tapi-nyata-ketua-partai-resmikan-proyek-negara/20%Monthly2015-12-14 07:07
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33474/dikabarkan-dilaporkan-jokowi-akun-penghina-presiden-ini-hilang/20%Monthly2015-12-14 05:39
https://bidhuan.id/ngakak/33466/lucu-meme-iklan-ganteng-dikit-cekrek-parodinya-juga-ada/20%Monthly2015-12-15 05:56
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33460/arema-kalahkan-persipura-wasit-jadi-bintang-lapangan/20%Monthly2015-12-15 04:40
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33452/susunan-pemain-dan-live-streaming-arema-cronus-vs-persipura/20%Monthly2015-12-13 12:38
https://bidhuan.id/ngakak/33432/kocak-meme-tipe-mantan-dilihat-dari-balasan-chatnya/20%Monthly2015-12-13 12:21
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33426/lagi-ucapan-iwan-setiawan-tak-terbukti-pbfc-kalahkan-surabaya-united/20%Monthly2015-12-13 11:36
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33413/twitwar-menteri-susi-hingga-blokir-akun-yusril-terkait-ilegal-fishing/20%Monthly2015-12-13 06:52
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33408/hatrick-patrick-cruz-pimpin-top-skor-sementara-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-12 14:53
https://bidhuan.id/universitas-edukasi/33388/diduga-promosikan-lgbt-ugm-klarifikasi-poster-ciuman-2-perempuan/20%Monthly2015-12-12 11:50
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33372/ps-tni-vs-spfc-wasit-tarik-kartu-kuning-dan-beri-penalti-bolehkah/20%Monthly2015-12-13 12:24
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33362/hasil-dan-klasemen-sementara-perempat-final-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-22 14:56
https://bidhuan.id/film/33348/ini-peran-yayan-ruhiyan-dan-iko-uwais-di-star-wars-force-awakens/20%Monthly2015-12-12 05:51
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33332/nikita-mirzani-akui-dirinya-dijebak-dan-hanya-pengalihan-isu/20%Monthly2015-12-12 01:49
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/33327/profil-osas-saha-striker-pengganti-perginya-illija-spasojevic/20%Monthly2015-12-12 00:42
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/33321/profil-ibrahim-conteh-yang-dijadikan-penerus-makan-konate-di-persib/20%Monthly2015-12-12 00:18
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33302/preview-dan-live-streaming-mitra-kukar-vs-persija-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-11 10:31
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33295/sempat-umroh-dan-berhijab-nikita-mirzani-malah-terlibat-prostisusi/20%Monthly2015-12-11 14:50
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33286/panggung-beralih-dari-freeport-ke-nikita-mirzani-dan-puty-revita/20%Monthly2015-12-12 01:02
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33271/preview-dan-live-streaming-perempat-final-ps-tni-vs-semen-padang/20%Monthly2015-12-10 13:40
https://bidhuan.id/profil-tim/33264/pangdam-1-bb-melepas-ps-tni-untuk-pjs-layaknya-akan-ke-medan-perang/20%Monthly2015-12-10 12:11
https://bidhuan.id/jepang/33255/tidak-seperti-bpjs-begini-saktinya-asuransi-kesehatan-di-jepang/20%Monthly2015-12-10 06:21
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33248/fakta-dibalik-polemik-freeport-serta-harapan-anak-bangsa/20%Monthly2015-12-10 04:46
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33227/selamat-pa-zumi-zola-akhirnya-punya-gubernur-terganteng-di-indonesia/20%Monthly2015-12-09 13:15
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33209/fahri-hamzah-ribut-di-dpr-adu-domba-amerika-coba-kalo-prabowo-presiden/20%Monthly2015-12-09 07:56
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/33205/ternyata-ini-rahasia-ps-tni-tampil-perkasa-di-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-09 06:13
https://bidhuan.id/ngakak/33193/kocak-muncul-meme-pilkada-serentak-2015/20%Monthly2015-12-09 12:40
https://bidhuan.id/jepang/33175/terharu-orang-jepang-mengenang-dan-lepas-gerbong-krl-untuk-indonesia/20%Monthly2015-12-08 13:16
https://bidhuan.id/kisruh-sepakbola/33162/reaksi-imam-nahrawi-ketika-netizen-bertanya-kompetisi-gaji-dan-fifa/20%Monthly2015-12-08 07:51
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33157/ekslusif-ini-rekaman-sidang-tertutup-mkd-pembelaan-setya-novanto/20%Monthly2015-12-12 01:01
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33102/wow-rekor-dunia-ini-diraih-produk-primadona-tasikmalaya/20%Monthly2015-12-08 02:21
https://bidhuan.id/ngakak/33132/kocak-video-speech-composing-hingga-meme-sidang-mkdbobrok/20%Monthly2015-12-12 01:01
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33104/muncul-meme-mahkamah-konco-dewe-sindir-sidang-tertutup-mkd/20%Monthly2015-12-12 01:01
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33091/ada-aturan-sidang-mkd-tertutup-netizen-mulai-bersuara/20%Monthly2015-12-12 01:01
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33063/kemeriahan-tasik-creative-festival-2015/20%Monthly2015-12-06 11:38
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33070/presiden-jokowi-dan-wapres-jk-ucapkan-belasungkawa-korban-metromini/20%Monthly2015-12-06 11:10
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33069/kronologis-dan-kumpulan-foto-metromini-tertabrak-krl-commuter-line/20%Monthly2015-12-06 11:01
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/33054/hey-buruh-gaji-guru-honorer-sarjana-400-ribu-dan-gak-pernah-demo/20%Monthly2015-12-06 05:32
https://bidhuan.id/profil-tim/33051/wow-jersey-pbfc-ada-di-laga-manchester-united-vs-west-ham/20%Monthly2015-12-06 04:42
https://bidhuan.id/apoteker-edukasi/33043/tidak-ada-apoteker-apotek-ini-ditutup-oleh-dinas-kesehatan/20%Monthly2015-12-06 03:37
https://bidhuan.id/universitas-edukasi/33012/farmasi-usd-raih-juara-umum-di-olimpiade-farmasi-klinik-indonesia/20%Monthly2015-12-06 00:38
https://bidhuan.id/kisruh-sepakbola/32997/ini-daftar-lengkap-anggota-komite-tim-adhoc-bentukan-fifa/20%Monthly2015-12-05 05:45
https://bidhuan.id/elektronik/32974/bingung-cari-laptop-ini-10-merk-terpopuler-yang-layak-dibeli/20%Monthly2015-12-05 02:17
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32969/anak-bangsa-ini-minta-kpi-hentikan-tontonan-tidak-bermutu/20%Monthly2015-12-06 01:18
https://bidhuan.id/kuliner-dan-traveling/32957/5-makanan-murah-dan-halal-di-minimarket-jepang-untuk-ganjal-perut/20%Monthly2015-12-04 14:18
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/32945/nyamar-menjadi-kakek-andik-vermansyah-hebohkan-malaysia/20%Monthly2015-12-04 13:09
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/32934/giliran-spaso-pergi-tinggalkan-persib-ini-ucapan-terakhirnya/20%Monthly2015-12-04 10:46
https://bidhuan.id/jadwal/32928/jadwal-siaran-langsung-perempat-final-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-04 12:20
https://bidhuan.id/dunia/32912/diliput-media-asing-lamborghini-maut-jadi-sorotan-internasional/20%Monthly2015-12-04 06:56
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32904/iklan-pengacara/20%Monthly2015-12-04 05:00
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/32897/ps-tni-mulai-pd-tatap-semifinal-setelah-terhindar-dari-grup-neraka/20%Monthly2015-12-03 14:46
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/32892/boaz-kembali-berlatih-peluang-persipura-ke-semifinal-terbuka/20%Monthly2015-12-03 14:32
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/32888/david-pagbe-bantah-pengalaman-di-semen-padang-tidak-istimewa/20%Monthly2015-12-03 14:12
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/32883/tinggalkan-persib-firman-utina-buka-borok-manajemen-pt-pbb/20%Monthly2015-12-03 13:36
https://bidhuan.id/film/32870/5-hal-unik-di-trailer-terbaru-superman-vs-batman-dawn-of-justice/20%Monthly2016-05-12 01:12
https://bidhuan.id/profil-pemain-isl-2015/32860/bonus-juara-isl-persib-dari-aher-cair-vujovic-ucapkan-terimakasih/20%Monthly2015-12-03 08:52
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32853/beredar-link-download-rekaman-setyo-novanto-papa-minta-saham/20%Monthly2015-12-03 03:20
https://bidhuan.id/ngakak/32822/kocak-muncul-meme-saudara-pengadu-parodi-pertanyaan-mkd/20%Monthly2015-12-12 01:02
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32813/akhirnya-kemenkes-tinjau-ulang-hasil-riset-dr-warsito/20%Monthly2015-12-02 14:54
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32806/menduga-ada-mafia-kapitalis-netizen-buat-petisi-selamatkan-dr-warsito/20%Monthly2015-12-02 13:52
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32799/go-jek-klarifikasi-orderan-fiktif-netizen-sarankan-perbaiki-sistem-it/20%Monthly2015-12-02 08:50
https://bidhuan.id/dunia/32792/anaknya-lahir-mark-zuckerberg-donasikan-99-saham-facebook/20%Monthly2015-12-02 04:58
https://bidhuan.id/piala-jenderal-sudirman/32782/hasil-drawing-pembagian-grup-perempat-final-piala-jenderal-sudirman/20%Monthly2015-12-03 09:23
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32762/inilah-transkrip-lengkap-rekaman-setyo-novanto-dan-pimpinan-freeport/20%Monthly2015-12-03 02:46
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32752/surat-dari-kemenkes-bukan-hentikan-riset-dr-warsito-ini-faktanya/20%Monthly2015-12-01 10:36
https://bidhuan.id/indonesia-hiburan/32733/dr-warsito-ilmuwan-terapi-kanker-dilarang-riset/20%Monthly2015-12-01 10:52